LUFTETUREN

Når din hund skal luftes

DoggyWalk

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kære Hundeejer,

 

Fordi jeg ved at det er en meget stor tillidssag at overlade sin hund til andre, skal fortroligheden mellem os være perfekt. Det handler jo i stor grad om kemi. Og du og din hund skal føle jer trygge ved mig.

 

Hunde fra 7 månders alderen kan komme med og i første omgang mødes vi til et helt UFORPLIGTENDE og GRATIS Intro-besøg hvor du, din hund og jeg kan hilse på hinanden.

 

Herefter kan vi så finde den lufteløsning, som passer lige til jeres behov.

Turene foregår på ugens hverdage og du binder dig for min. 2 dage om ugen for at tilgodese din hunds trivsel i flokken. Er der behov for at jeg kommer alle ugens hverdage, er det selvfølgelig også muligt med et månedsabonnement.

 

På lufteturene vil din hund blive transporteret i en komfortabel Transporter med godt indeklima i alt slags vejr. Airconditon, varme og ventilation. Kraftige bure, skridsikkert underlag og selvfølgelig bløde tæpper til at putte sig i.

Din hund bliver en del af en harmonisk flok af søde og glade hunde. Sammensætningen af hundenes kemi, bliver altid tilgodeset. Tæver i løbetid vil ikke komme med på turene.

 

På de første ture vil din hund være i lang snor, indtil den føler sig hjemme i flokken. Efter nogle få gange vil den være klar, til at løbe frit uden snor sammen med de andre. Jeg lufter kun hunde som må gå løse. Din hund skal kunne begå sig med andre hunde og være relativ lydig i indkald. Lufteturene gå til hundeskove, hvor hunde må luftes uden snor. Din hund får en kontaktbog. I den kan du læse, hvornår din hund er blevet hentet og afleveret og lidt om dagens tur.

 

AKTIVERING – MOTION – SOCIALICERING & LEG vil indgå i alle turene og du vil hurtigt opnå en hund i bedre form, harmonisk, glad, velafbalanceret og stimuleret.

Til stor glæde for jer begge.

 

Mit mål som hundelufter, er at du kan komme hjem til en glad hund, som har haft en god dag.

Og at DU ikke mere skal føle dårlige samvittighed over for din hund.

 

Jeg vil glæde mig til at have din hund med på turene.

 

 

De bedste hilsner

Christine Gjerland

 

 

 

 

 

LUFTETUREN

"Når din hund er glad bliver du glad"

 

DoggyWalk.dk

v/Christine Gjerland

Mobil 26 35 26 45

Email: Hund@DoggyWalk.dk

 

CVR. 3441909

 

Copyright 2012 DoggyWalk.dk - All Rights Reserved