OM MIG

Når din hund skal luftes

DoggyWalk

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jeg husker tydeligt hvordan jeg som barn i årevis plagede mine forældre om jeg ikke nok måtte få en hund og svaret var altid:

“NEJ, for hvem skal gå med den, når du mister interessen? ”

Kærligheden til hunde og et nej fra mine forældre, skulle dog ikke forhindre mig i at lufte hunde - det blev så i stedet hundene fra villakvarteret jeg luftede - De elskede det og jeg elskede det. Mine forældre måtte da indse, at jeg mente det alvorligt og endelig fik vi hund. Og jeg mistede aldrig interessen.

Jeg har i mit voksenliv boet en del år i Frankrig, hvor jeg arbejdede inden for tøjbranchen. Har arbejdet inden for TV- og Filmbranchen, arrangementer og events, men hundene har i alle årene været i mine tanker og da jeg i 2012 fik muligheden for at gøre hundeluftning til mit levebrød, slog jeg til.

Jeg er gift med en franskmand og vi bor i Allerød, hvor vi sammen har vi to Teeage drenge. Hos os bor også Nala på 5 år, en blandingslabrador, som er med på turene. Hun er en kærlig og meget legesyg hundepige og det er hende som på lufteturene tager sig af alle de legeglade. Hjemme hos os bor også kattene Nynne og Gismo, som holder meget af at være i selskab med hunde.

Jeg møder folk som spørger mig hvad er det for hundeejer, som anskaffer sig en hund, når de ikke selv kan går med den. Jeg må straks fortælle dem, at det er hundeejere med et stort hjerte og som vil det bedste for deres hund. At de ønsker at give deres hund en god oplevelse i selskab med andre hund og at deres hund bliver en del af en flok. Et hundeliv med mental og fysisk stimulering, er det bedste man kan give sin firebenede ven.

Hundeejere oppe i årene, kan pludselig få brug for at få luftet deres hund, da de ikke længere selv magter det. Et længerevarende sygdomsforløb eller et brækket ben, kan ligeledes betyde, at man i en periode ikke kan komme på gaden med sin kære hund.

Rigtig mange afholder sig desværre fra at holde hund, fordi de ofte ser lufteturene som et problem, når de er længe væk fra hjemmet. Det er ærgerligt, for hunde er til så megen glæde for både børn og voksne.

Jeg vil gerne med DoggyWalk gøre en forskel og hjælpe med til, at det i hvert fald ikke skal være luftningen, som skal være grunden til at folk er nødt til at fravælge et liv med hund.

Det er et stort ansvar at tage sig af andres hunde, og det ansvar tager jeg meget seriøst.

 

Jeg vil passe på din hund, som hvis den var min egen.

 

 

DoggyWalk.dk

v/Christine Gjerland

Mobil 26 35 26 45

Email: Hund@DoggyWalk.dk

 

CVR. 3441909

 

Copyright 2012 DoggyWalk.dk - All Rights Reserved